PLATYSMA

29.03.2022 09:56

Maska PLATYSMA proti povislým konturám obličeje!

Faktory, jako jsou hormony, gravitace a přibývání na váze, hrají roli v procesu ochabování pokožky. I když jsou tímto fenoménem ptózy v různé míře postiženy všechny oblasti těla, je zvláště výrazný a nevzhledný v dolní části obličeje. Neustálé působení gravitace na tkáň hraje důležitou roli ve změně rysů, rovnoměrnosti čelisti a celkové harmonii obličeje.

Biologique Recherche, inspirovana lékařsko-kosmetickou liftingovou technikou, vyvinula Platysma. Tato maska je pravé řešení proti ochabování, bojuje proti kožní ptóze a specificky se zaměřuje na kontury obličeje.

Vyrobeno z vysoce pružné, kvalitní tkaniny kombinující celulózu a viskózu, poskytuje komfort a výkon. Mechanické působení je zaručeno její strečovou strukturou, která okamžitě poskytuje stahující účinek, který přetrvává až do konce ošetření. Díky své pružnosti a univerzálnímu tvaru se hodí pro všechny typy tvarů obličeje a dokonale se přizpůsobí oblasti pod bradou a zajišťuje konstantní přilnavost po celou dobu aplikace a optimální účinnost.

 

Složení masky se zaměřuje na 3 hlavní oblasti léčby kožní ptózy:

• Platforma proti ptóze působí proti gravitaci zlepšením hustoty dermální matrice pro lepší strukturální a funkční podporu kožní tkáně. Objemy jsou harmoničtější a kontury obličeje jsou nově definované.

• Liftingová platforma,  má skutečný vypínací účinek. Rysy obličeje jsou okamžitě pevnější; z dlouhodobého hlediska jsou obrysy viditelně restrukturalizovány a nově definovány.

• Zpevňující platforma přispívá k napnutí pokožky, vyhlazení kožní tkáně a zlepšení tonusu pro udržení a pozvednutí kontur obličeje.